Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου site  loveandspices.gr.

Με λένε Ευτυχία και ζω στην Αλεξανδρούπολη τα τελευταία 20 χρόνια. Είμαι  παντρεμένη και έχω 2 γιούς… οι δοκιμαστές των γεύσεών μου!!

Μου αρέσει το νόστιμο φαγητό, μαγειρεμένο με υλικά της εποχής και φυσικά με τα κατάλληλα μπαχαρικά και βότανα, εξ ου και το όνομα… γιατί στην μαγειρική… με αγάπη και μπαχαρικά (love and spices) όλα γίνονται πιο νόστιμα!!

Το καλό φαγητό λοιπόν είναι για να μοιράζεται γύρω από ένα τραπέζι με αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό θέλω να κάνω και εγώ.

Να μοιραστώ μαζί σας, μέσα απ΄ αυτό το site την αγάπη μου για την μαγειρική, το μεγάλο μου πάθος και να φτάσει παντού, σε όλα τα τραπέζια που έχουν γύρω τους αγαπημένους ανθρώπους.

Γιατί ας μην γελιόμαστε… όσο νόστιμα και αν μαγειρέψει κάποιος δεν έχει καμία αξία αν δεν το μοιραστεί και δεν το γευτούν τα πρόσωπα που αγαπάει.

Μ΄αυτά και μ΄αυτά σας προσκαλώ σε αυτό το ταξίδι γεύσεων, συνταγών, προτάσεων μαγειρικής από ελληνικές παραδοσιακές μέχρι και σύγχρονες συνταγές διεθνούς κουζίνας με σκοπό να πετύχουμε μαζί μικρά θαύματα στις κουζίνες μας.

Μπείτε στην κουζίνα λοιπόν και καταπλήξτε τους αγαπημένους σας!

Ακολουθήστε τα βήματα μου και δημιουργήστε μαζί μου τις «συνταγές της Ευτυχίας»!

Και μην ξεχνάτε…με αγάπη και μπαχαρικά, όλα είναι πιθανά!

Καλό γευστικό ταξίδι!

Ευτυχία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, στέλνοντας τα μηνύματά σας στο email μου loveandspices.gr@gmail.com  ή αφήνοντας τα σχόλιά σας στο site.