THE COOKING CLASS by Eftychia(στην Αλεξανδρούπολη!)

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαγειρεύοντας  και δημιουργώντας πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές, στην επαγγελματική κουζίνα του 5στερου ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη!

Στο cooking class by Eftychia θα δείτε τη μαγειρική αλλιώς! Σαν μια ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα που σας προσφέρει νέες γευστικές εμπειρίες και σας ανοίγει δρόμους επικοινωνίας και μοιράσματος του καλού φαγητού γύρω από ένα τραπέζι με νέους ή παλιούς φίλους! Μια μαγειρική διαδικασία που ξεφεύγει από το πλαίσιο της καθημερινής ρουτίνας και της αγγαρείας.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι  δεν είναι απαραίτητο να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις ή ταλέντο στη μαγειρική, για να συμμετέχετε σε κάποιο μάθημα. Δεν θα κριθείτε για τις επιδόσεις σας. Εδώ θα αφήσετε πίσω το άγχος και την ρουτίνα της καθημερινότητας νιώθοντας άνετα και ευχάριστα με όσα έχετε καταφέρει στη μαγειρική! Θα εξασκηθείτε, θα απολαύσετε υπέροχα πιάτα και θα έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν εως 16 άτομα, που δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Το κλίμα των μαθημάτων ευνοεί την συμμετοχή μιας παρέας φίλων με το ίδιο πάντα όριο συμμετοχών.

Όλα τα μαθήματα στο The cooking class by Eftychia, έχουν ως στόχο να προσφέρουν πρακτική μάθηση και διασκέδαση! Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος, συζητάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, αστειευόμαστε, και απολαμβάνουμε τη μαγειρική ως διαδικασία και εμπειρία.

Στόχος του μαθήματος είναι να περάσετε όμορφα, δημιουργικά, να δοκιμάσετε υπέροχες γεύσεις  και να φύγετε έχοντας αποκομίσει μερικές γνώσεις που θα σας δώσουν άλλον αέρα όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας!

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω στο επόμενο μάθημα!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα ενεργά μαθήματα αλλά και την προτίμησή σας για την επανάληψη κάποιου από τα ολοκληρωμένα μαθήματα.

Ενεργά Μαθήματα : Ένα μενού από Ιταλία  Ημερομηνία: 2/2/2023

Ώρα : 16.15-19.30

Είδος Μαθήματος: Πρακτική εξάσκηση- στην κουζίνα του Ramada Plaza Thraki

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

 

Παρακάτω πάρτε μια γεύση από κάποια cooking classes…

Ολοκληρωμένα μαθήματα μαγειρικής

The cooking class: Pizza Time

The cooking class:Αγαπημένες συνταγές της Γαλλική Κουζίνας

The cooking class:Burger Academy

The cooking class:Kυριακάτικο brunch

The cooking class:Συνταγές από την Πόλη

The cooking class:Viva Mexico

The cooking class:Gourmet Sandwiches

The cooking class:Γεύσεις από την Κίνα

The cooking class:Ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι

The cooking class:Γλυκές δημιουργίες

The cooking class:Προφιτερόλ

The cooking class:Τα αυγά