Φύγαμε για Κομοτηνή…φύγαμε για “Ιχθυόσκαλα”!

1611 0

Σαββατοκύριακο επιτέλους! Eat like a king αγαπημένοι μου, και φύγαμε για Κομοτηνή…φύγαμε για “Ιχθυόσκαλα”!

ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Στη δυτική έξοδο της πόλης , η Αγγελίνα Δάγκα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο χώρο που έλειπε από την περιοχή μας. Το εστιατόριο σε “ταξιδεύει” σε ένα πολύ εντυπωσιακό, εμπνευσμένο και καταπράσινο περιβάλλον!

 

Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Η Κομοτηνή μπορεί να μην έχει θάλασσα, έχει όμως Ιχθυόσκαλα!

Με εικοσιπέντε χρόνια εμπειρία στο ιχθεμπόριο, οι άνθρωποι εδώ, ξέρουν από ψάρι…

Καθημερινά προμηθεύονται ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει, από την ιχθυόσκαλα της Καβάλας, αλλά και από ντόπιους εμπόρους και φέρνουνε πρώτοι, τους θαλασσινούς θησαυρούς του Θρακικού πελάγους στο πιάτο μας.

Νόστιμα ορεκτικά, μικρά και μεγάλα ψάρια, απολαυστικά πιάτα θαλασσινών, αλλά και κρεατικά, τέλεια επιδόρπια που μαζί με τα εξαιρετικά κρασιά της wine list, θα κάνουν το γεύμα ή το δείπνο σας στην Ιχθυόσκαλα μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΩ: Από το μενού της Αγγελίνας, δοκίμασα όσα μπορούσα να χωρέσουν στο τραπέζι μου, αλλά υπόσχομαι να επανέλθω. Η σπεσιαλιτέ της, ένα ιδιαίτερο ριζότο θαλασσινών με άγριο ρύζι, δαμάσκηνα και λικέρ μαστίχας Χίου προκαλεί ρίγη συγκίνησης…

Η αυθεντική γεύση της γαριδομακαρονάδας με φρέσκα λαχανικά και τα φρεσκότατα ψητά ψάρια ταίριαξαν τέλεια με το δροσερό Sauvignon Blanc.

Το μυδοπίλαφο ήταν επίσης εξαιρετικό!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ: Είναι ανοιχτό Τετάρτη με  Κυριακή από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 23.30, ωστόσο οι απογευματινές ώρες είναι οι καλύτερες…με συντροφιά την απαλή μουσική και το χαλαρό περιβάλλον του κήπου!

 

Εστιατόριο Ιχθυόσκαλα-Μεραρχίας Σερρών 12 – Παλιά Εθνική Οδός Κομοτηνής – Ξάνθης. +30 2531 021 222

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *