Μια μέρα στο Kingston upon Thames… και έφαγα υπέροχα!

1314 0

Μια μέρα στο Kingston upon Thames… και έφαγα υπέροχα!

Είστε επιτέλους στο Glorious London, είναι γεγονός! Για τις επόμενες 3,4,5…ημέρες θα «τρέχετε» για να απολαύσετε όσα περισσότερα μπορείτε στο μοναδικό Λονδίνο!

Εγώ όμως θα σας πάω λίγο πιο μακριά σήμερα, στο Kingston upon Thames: The Royal Borough! Πρέπει να ομολογήσω ότι πράγματι, δύσκολα θα φτάσει κανείς μέχρι εκεί(οι ζώνες 1,2 είναι ανεξάντλητες, πώς να το κάνουμε…) Αλλά αν φτάσει θα αποζημιωθεί και με το παραπάνω…

Το Kingston, μια γραφική μικρή πόλη, βρίσκεται στις όχθες του Τάμεση, μόλις 12 μίλια από το κέντρο του Λονδίνου και 25 λεπτά με το τρένο από το Waterloo.

Θα περάσετε μια πανέμορφη μέρα περπατώντας κατά μήκος του Τάμεση, βολτάροντας στις μικρές πλατείες, στις θεματικές αγορές…Και ακόμη, μια επίσκεψη στους διπλανούς κήπους Kew Gardens, στο καταπληκτικό Hampton Court Palace και Bushy Parks θα κάνει την εκδρομή σας αξέχαστη!

 

Τι θα φάτε στο Kingston? Ωωωω έχετε πολλές επιλογές…

Κατευθυνθείτε κατά μήκος του ποταμού για ένα σούπερ γευστικό και χλιδάτο πρωινό με τέλεια θέα!

Σας προτείνω το CAU για steak and eggs ή στο Cote Brasserie για Eggs Benedict και Eggs Royal!

   

 

Μετά τις χαλαρωτικές βόλτες και τα ψώνια σας στο Kingston, είναι η ώρα για την Ancient Market. Εδώ θα απολαύσετε υπέροχο street food από αυθεντικές κουζίνες απ’όλο τον κόσμο. Μην χάσετε τα καταπληκτικά arepas!

 

Και τώρα είναι η ώρα για την βόλτα σας στους βοτανικούς κήπους, Kew Gardens!

Τι να πει κανείς για τους κήπους… το περιβάλλον είναι απλά μαγικό! Περιπλανηθείτε για 3-4 ώρες και απολαύστε το καταπράσινο τοπίο! Μην παραλείψετε να πιείτε ένα τσάι earl grey στο όμορφο καφέ!

 

 

 

 

Βραδάκι πια, και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο βιετναμέζικο εστιατόριο PHO! Μια είναι η επιλογή εδώ…η μοναδική, υπέροχη, κλασική βιετναμέζικη σούπα pho, με noodles, ζωμό και βοδινό κρέας καθώς και μια σειρά από φρέσκα μυρωδικά και αρωματικά βότανα! Δοκιμάστε την μαζί με τα σούπερ ορεκτικά που σερβίρει το εστιατόριο PHO!

Τι λέτε, σας έπεισα ότι αξίζει μια βόλτα στο όμορφο Kingston…?

Ραντεβού στον επόμενο γαστρονομικό προορισμό!

 

 

 

 

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *