“Estiatoria.gr Premium Awards 2019”: το ψητοπωλείο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ στα κορυφαία της Ελλάδας!

1087 0

Estiatoria.gr Premium Awards 2019”: το ψητοπωλείο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ στα κορυφαία της Ελλάδας!

Υπάρχει αλήθεια κανείς στην περιοχή μας, που δεν έχει δοκιμάσει τον καλύτερο γύρο στην Αλεξανδρούπολη ? Αυτό μπορεί να θεωρεί μέχρι και αμάρτημα… 

 

Χάρηκα πολύ λοιπόν όταν έμαθα, ότι  ο δικός μας ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ βραβεύθηκε στον μεγαλύτερο πανελλαδικό θεσμό ανάδειξης κορυφαίων επιχειρήσεων γαστρονομίας και γεύσης, Gold Award of Quality&Taste 2019 στην κατηγορία Creative Grill.

Τα καλά νέα  πρέπει να μαθαίνονται, μια και πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση!

Το βραβείο αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς κορυφαίοι άνθρωποι της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής καλούνταν να επιβραβεύσουν τα καλύτερα εστιατόρια/ψητοπωλεία ολόκληρης της χώρας, σε κάθε κατηγορία.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ.Θόδωρος Δεμετσιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά την κριτική επιτροπή και έπειτα τους συνεργάτες του, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από δύσκολες συνθήκες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Αυτή η διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει ότι με την 15ετή εμπειρία του, το  κατάστημα προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και δεν σταματά να εξελίσσεται μετατρέποντας τις ανάγκες των πελατών του σε γευστικές εμπειρίες.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι εκτός από την «πρωτιά» που κερδίζει χρόνια τώρα στην πόλη από την προτίμηση των καταναλωτών, έρχεται να προστεθεί και αυτή  η πρωτιά σε πανελλαδικό επίπεδο, ως επιστέγασμα των προσπαθειών τόσο του επιτυχημένου επιχειρηματία Θεόδωρου Δεμετσιώτη όσο και των συνεργατών του.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *